I Love Homework Huiswerkbegeleiding in Den Haag is opgericht door Dewi Braaksma. Zij is afgestudeerd psychologe in de richting Kind en Jeugd aan de Vrije Universiteit Amsterdam.

“Na het behalen van mijn VWO-diploma heb ik een jaar Engelse les gegeven aan kansarme kinderen in het zuiden van Sri Lanka.
Na mijn studie Kinder- en Jeugdpsychologie aan de VU in Amsterdam heb ik drie maanden gereisd. Mijn doel was om een klein stukje van de wereld te verkennen voordat ik mij in Den Haag zou vestigen.

Nadat ik een half jaar heb meegewerkt aan een promotie onderzoek en mij vervolgens heb verdiept in de kinderopvang, heb ik twee jaar gewerkt als docente op een ZMOK-school (Zeer Moeilijk Opvoedbare Kinderen) in Transvaal. Daar heb ik geleerd dat ik de nodige hoeveelheid geduld, discipline en overwicht bezit. Deze eigenschappen zullen mij zeer goed van pas komen bij I Love Homework.
Naast het werk als docente in Transvaal heb ik part time gewerkt bij een ander huiswerkinstituut in Den Haag. Deze ervaring vormde een grote inspiratie voor mijn idee: I Love Homework!

Ik ben er van overtuigd dat mijn passie en betrokkenheid er voor zullen zorgen dat de kennis en vaardigheden van uw kind optimaal tot uitdrukking komen.”

Naast Dewi zijn er andere begeleiders die net als zij enthousiast en geduldig zijn. Uiteraard beschikken zij over de nodige hoeveelheid kennis en humor. Zij zijn allen in het bezit van een HAVO of VWO diploma en zijn op het moment aan het studeren of werken.

Lijkt het je leuk om ons team te versterken? Neem dan contact op met Dewi Braaksma via telefoonnummer 06-14183041 of stuur een mail naar info@ilovehomework.nl

Dewi Douwes

Wie is I Love Homework